XGIMI

64㎡極米投影儀體驗館位于成都南富森美2號館中庭,特定的場所環境為這次項目提出特定需求:如何在一個家居產品為主的賣場環境內,融入智能產品空間屬性?如何既保持空間整體通透又實現封閉光環境?

更沉浸式的觀影體驗,漫反射成像對視力的保護,更時尚現代的家居審美,多樣化可改變的觀影場景......都是我們在本次設計中需要去體現的。如何在保證落地后不影響其他品牌的視覺通透感的情況下,還要滿足投影產品對于光效管理的特殊要求成為本次設計的突破點。

范斯沃斯的別墅給了我們靈感-四方盒子+通透的立面處理讓我們在富森美中庭拔地而起了一間建筑感極強的別墅。也讓極米的科技感與富森美的家居感做到更好的融合體現。

The 64㎡ XGIMI Projector Experience Hall is located in the atrium of No. 2 Hall in Nanfusenmei, Chengdu. The specific environment puts forward specific requirements for this project: how to integrate the spatial attributes of smart products in a home-based shopping mall environment? How to maintain the overall transparency of the space and achieve a closed light environment?

A more immersive viewing experience, the protection of eyesight by diffuse reflection imaging, a more stylish and modern home aesthetic, and diverse and changeable viewing scenes... all are what we need to reflect in this design.How to meet the special requirements of projection products for light effect management without affecting the visual transparency of other brands after landing has become a breakthrough point in this design.

The Vansworth villa gave us inspiration-the square box + transparent facade treatment allowed us to build a villa with a strong sense of architecture in the Fusenmei Atrium. It also allows XGIMI's sense of technology and Fusenmei's sense of home to be better integrated.